Til alle elever og lærlinge i Odsherred

Du inviteres hermed til en spændende eftermiddag med foredrag om at få succes i livet i selskab med andre elever og lærlinge i Odsherred.

 

Om du er i lære som håndværker, frisør, kontorassistent, butikselev, procesoperatørelev eller noget helt tredje, så er du velkommen til at deltage dette arrangement. Det eneste krav er at din virksomhed ligger i Odsherred Kommune. Kom som du er og gerne i arbejdstøj.

 

Dagens program:

Kl. 16.00 Velkomst og præsentation

* Hvorfor et lærlingenetværk i Odsherred?
* Hvordan får vi startet? Hvad skal det indeholde?
* Aktiviteter? Mødefrekvens? Hvem, hvad og hvor?

Kl. 16.15 ”Følger du drømmen eller strømmen”

* Hør Nicolas Dziegiel’s fantastiske historie –

Kl. 17.30 Spisning og hygge.

Med din tilmelding giver du samtykke til, at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste, som deles med de andre deltagere, ligesom du giver tilladelse til at billeder og video taget på arrangementet må deles via digitale medier.

Lidt om tankerne bag netværket:

Lærlingenetværket er for elever og lærlinge der står i lære i virksomheder i Odsherred og bakkes op af virksomheder der har lærlinge og elever i Odsherred kommune.
Formålet med lærlingenetværket er at skabe et forum hvor lærlinge og elever kan udveksle erfaringer og lære hinanden at kende, samtidig med at kendskabet til erhvervslivet i Odsherred styrkes.

 

Det siger publikum om Nicolas:

Nicolas holdt et utroligt spændende og nærværende foredrag om at følge sine drømme. Når man føler, at der er store forventninger og pres på hverdagen, er det dejligt at få en god opskrift på, hvordan man finder sig selv og finder balance i livet.

Hvornår:tirsdag d. 19. november 2019 kl. 16.00 – 18.30
Hvor:Odsherred Erhvervsforum, Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.