Kender du det, at man som behandler ofte kan være lidt ensom i forhold til at være virksomhedsejer og direktør i egen butik?

Kender du det, at mangle et sted og blive tanket op, når sidste kunde er gået?

Kender du også det, at du ikke har noget sted at gå hen med din ide eller at få sparring på hvad der lige rør sig hos dig?

Hvis du kan svare ja, til bare et af de 3 spørgsmål, så er Odsherred behandler-netværk måske noget for dig.

Odsherred Behandler-netværk er for alle, der arbejder som behandlere, terapeuter, massører eller indenfor det alternative og spirituelle. Det kan være behandlere med flere forskellige uddannelsesretninger indenfor manuel behandling. Personlige trænere, kropsterapeuter, kiropraktorer, psykologer og coaches er også inkluderet i netværket.

Formålet med netværket er at skabe samlingssted med mulighed for at fremme samspil og styrke relationer imellem netværkets virksomheder. Formålet med netværket er ligeledes at skabe et rum, hvor der er mulighed for at få sparring, ny viden og inspiration til at udvikle sig selv og sin virksomhed.

Dagens program:

Kl. 10.00   Velkomst og præsentation v/Anni, Odsherred Erhvervsforum

Workshop:

  • Hvordan ser du et netværk?
  • Hvor ser du dig selv i et netværk?
  • Hvad kan og vil du bidrage med?
  • Netværkets aktiviteter?
  • Netværkets styregruppe?

Kl. 13.45 Afrunding og tak for i dag.

Workshoppen vil foregå i en afslappet atmosfære, med oplæg, dialog, indlagte øvelser og gruppearbejde. Derudover vil vi sikre at vi også bevæger hen over workshoppen og at der vil være indlagte pauser. Odsherred Erhvervsforum er vært ved en sandwich, kaffe og te.

Deltagelse på denne workshop kan kun foregå fysisk.

Hvornår:fredag d. 1. marts 2024 kl. 10.00 – 14.00
Hvor:Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj., Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.