Karriere rådgivning af Dorte Glerup i forbindelse med at have tid nok til at leve også

Kan man have succes og samtidig have overskud og energi til at leve livet?

 

Kom til et inspirerende foredrag med

 Dorte Glerup

– indehaver af Glerup Human Resource

 

For alt for mange mennesker er livet blevet ét stort projekt; en lang to-do-liste, hvor livet leves på bagkant med tungen ud af munden for at følge med. Som historien om Peter, én af Dortes kunder:

”Jeg har alt dét, jeg gerne ville ha’ – hvorfor er jeg så ikke rigtig glad?”

Peter er meget ambitiøs og vil gerne helt til tops. Karrieren kører, han har stiftet familie; hans kone plus to børn, som var planen og huset er sat i stand efter alle kunstens regler. Fagligt har han de opgaver og udfordringer, han brænder for. Medarbejderne performer og er rigtig godt tilfredse med hans indsats (han er der, før de kommer og efter de er gået). Alt burde være godt. Men Peter fornemmer, at der er noget galt. Tanken om, at denne sammensætning af livet ikke er det rigtige for ham, presser sig på – igen og igen. ”Jeg har jo alt det, jeg har drømt om og stræbt efter hele mit liv. Det var det, der var målet.    Hvorfor er jeg så ikke rigtig glad?”

Der er (alt for) mange af Peters slags på det danske arbejdsmarked. Der lever det mellemtilfredse liv – og stor sandsynlighed for påvirkning af arbejdsindsatsen og livskvalitet. Livet er for kort til at have mellemtilfredse medarbejdere, hvor ”det går nok alt sammen” og ”det kan jeg godt leve med”.

Dorte Glerup udtaler: Jeg brænder for at gøre op med at livet i travlhed er vejen frem for at få succes; og skabe flere overskudsmennesker til et sundere samfund for alle. Alle dem, der virkelig vil. ……uanset om det er i rollen som privatperson eller som leder. Lad os sammen være den gode rollemodel for næste generation; så de kan se, at det er muligt at have karriere og samtidig leve livet med plads til alle brikker i LIVSpuslespillet.

 

Pris:  Ikke medlemmer kr. 100, gratis for medlemmer og deres medarbejdere

Med din tilmelding giver du samtykke til, at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste, som deles med de andre deltagere, ligesom du giver tilladelse til at billeder og video taget på arrangementet må deles via digitale medier.

Hvornår:onsdag d. 9. oktober 2019 kl. 16.00 – 18.00
Hvor:Odsherred Erhvervsforum, Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.