Odsherred Erhvervsforum inviterer til foredrag med Georg Julin om Frivillighed

Arrangementet er udsat til senere pga. situationen omkring COVID-19

Kom til inspirerende foredrag om

Frivillighed i hverdagen –

En af de største bidragsydere til Danmarks kultur – og økonomi.

TV – og radiovært, orkesterdirigent og meget mere – Georg Julin

 

Georg Julin har i en lang årrække arbejdet med bl.a. virksomheder, bestyrelser, festivals, events, sang/musik og frivillighedsorganisationer, og herudover også offentlige forvaltninger om begrebet – samarbejde så alle føler sig involveret. Herunder også når det drejer sig om frivillighed.

Georg Julin fortæller levende om de mange samarbejder, hvor frivillige har været inddraget, både af virksomheder, men også af den lokale kultur, der dermed har fået lokale ambassadører for en bestemt sag, område og holdning.

Med en Master i Oplevelsesledelse fra RUC, lang journalistisk erfaring, uddannet i krisekommunikation fra journalisthøjskolen, TV- og radiovært, og aktiv kor og orkesterdirigent, har Georg Julin – også som frivillig – opnået store resultater, der har sat sig synlige spor i det danske landskab. Det være sig oplevelser, omsorg, kultur og virksomhedsudvikling. Det frivillige element har altid haft en stor plads i hans hjerte, med udgangspunkt i, at ethvert menneske indeholder unikke elementer, der skal tilgodeses for fællesskabets udvikling.

Vi kender de mange frivillighedsorganisationer, som er unikke hver på deres felt, men også individuelt, er der stor gavn af samarbejdet mellem frivillige og ansatte. Georg Julin har mange eksempler på den udvikling og hvad det bærer med sig – til gavn for den enkelte frivillige – og for samfundet.

 

Foredraget er efter Odsherred Erhvervsforum Generalforsamling der starter kl. 16.00 – der er spisning efterfølgende.

 

Pris:  Ikke medlemmer kr. 200, gratis for medlemmer og deres medarbejdere

Med din tilmelding giver du samtykke til, at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste, som deles med de andre deltagere, ligesom du giver tilladelse til at billeder og video taget på arrangementet må deles via digitale medier.

Hvornår:onsdag d. 29. april 2020 kl. 16.00 – 20.00
Hvor:Odsherred Erhvervsforum, Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.