Mine damer og herrer, det bliver værre og værre.

Det kunne lige så godt have været et ekstranummer i en cirkusforestilling, hvor butiks ejeren med bind for øjnene skal jonglere en masse opgaver balancerende på en meget skarp knivsæg.

Kom og deltag i et åbent, ærligt og befriende gå-hjem-møde, hvor erfarne fagfolk med en stærk track-record indenfor forretnings- og konceptudvikling på internationalt niveau giver et kvalificeret bud på, hvordan man kan sikre en bæredygtig fremtid for det lokale butiksliv.

Mød Frank Jensen fra virksomhedsbørsen.dk

Han tager os ved hånden og fører os med humor, provokationer og et kæmpe erfaringsgrundlag igennem et foredrag, hvor vi bliver inspireret og informeret med helt konkrete forslag til hvordan vi styrker detailhandlen lokalt.

Vi tager et nærmere kig på den aktuelle situation, som det lokale butiksliv står stillet over for og de muligheder, den enkelte butik har for at ruste sig bedst muligt til den fremtidige konkurrencesituation.

Vi vurderer den indflydelse og betydning, det paradigme, de nye teknologier og DEN ændrede forbrugeradfærd har i forhold til de lokale butikkers situation.

Arrangementet er gratis og for alle, kunder eller forretningsdrivende, der vil bidrage til at bevare et lokalt handelsliv i Odsherred. Tilmelding nødvendig, da vi byder på en lille snack.

 

Udbud og efterspørgsel i praksis, når det gør allermest ondt på det lokale butiksliv.

Overalt i landet kan butikkerne mærke, at konkurrencen hvert eneste år bliver hårdere. Nogle mere end andre, og der reageres på den negative udvikling, hvilket er meget positivt, men desværre virker det i en lang række tilfælde mere som desperate handlinger – at pudse messinget på et skib, mens det synker.

Med din tilmelding giver du samtykke til, at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste, som deles med de andre deltagere, ligesom du giver tilladelse til at billeder og video taget på arrangementet må deles via digitale medier.

Hvornår:onsdag d. 2. september 2020 kl. 17.35 – 19.05
Hvor:Midt på Algade i Nykøbing Sj., Algade, 4500 Nykøbing Sj.