Udadvendt og mødestabil elev indenfor kontor – med speciale i økonomi og administration.

Jeg står i den situation at jeg søger med lys og lygter efter en kontorelevplads, da jeg står i den situation at jeg er blevet opsagt på min tidligere arbejdsplads. Jeg søger mest indenfor kontor med speciale i økonomi, da jeg lige har været ansat i et bogholderi og har derfor også fået lidt erfaring jeg kan tag med videre og er derfor ikke bleg for en kontorstilling med speciale i administration som er min anden prioritet.

Jeg arbejder ansvarsbevidst og serviceminded. Med mig får I en engageret og selvstændig medarbejder med sans for orden og struktur. Jeg kaster mig gerne ud i nye opgaver, da jeg er viden søgende, har let ved at lære nyt, og gerne vil udvikle mit fagområde yderligere. Af væsen er jeg imødekommende og udadvendt, har gode kommunikations- og samarbejdsevner, sans for humor og let til smil.

Se mit CV HER

Jeg glæder mig til at høre fra jer og står naturligvis til rådighed med yderligere oplysninger, du er altid velkommen til at ringe til mig på +45 24 97 54 23 eller sende mig en mail på christinepetersen25@gmail.com

Venlig hilsen

Christine Læsøe Ipsen