Hans Ørum har fungeret som mentor for André Kolbe og dermed Nordstrand Food & Music Festival 22 siden efteråret sidste år.

Hans Ørum er medlem af Odsherred Erhvervsforum og medinitiativtager til etableringen af Rådgivningsnetværket. Dette netværk rummer personer, der ønsker at hjælpe virksomheder i Odsherred inden for bestyrelsesarbejde, Advisory Boards, mentor-ordninger eller blot som rådgiver i enkeltspørgsmål.

Et af netværkets første aktiviteter var rettet mod iværksættere i efteråret 21, og ved et af disse møder fik Hans Ørum kontakt med André Kolbe, som holdt et indlæg om sin store passion, der drejer sig om at arrangere og gennemføre Nordstrand Food og Music Festival 22.

Hans så hurtigt at André havde brug for hjælp – især til de mere administrative områder.

Først blev der udarbejdet et budget, så der kom et overblik over økonomi i projektet. Siden hen har Hans deltaget i møder med borgmesteren og forskellige udvalg i kommunen, hjulpet med at udarbejde ansøgninger til sponsorerer etc.

Og som Hans Ørum selv siger:

”Er André i tvivl om noget så ringer han bare til mig og vi får vendt problemstillingen. Han bruger mig som rådgiver, og jeg giver ham al den hjælp og moralske opbakning jeg kan”.

Hans Ørum er et eksempel på en af de mange ildsjæle vi har i Odsherred Erhvervsforum.

Har du lyst til at vide mere om vores rådgivningsnetværk, så er du velkommen til at læse mere på vores hjemmeside under Rådgivere