Odsherreds Landboforening søger en elev til vores revisionskontor.

Vi tilbyder vores kunder en bred vifte af ydelser indenfor bogføring, revision, regnskab, skat, løn samt budgetter og rådgivning mv. Som elev hos Odsherreds Landboforening vil dine opgaver spænde bredt over alle disse typer af opgaver i takt med, at du fagligt udvikler dig.

De opgaver, som du typisk vil udføre i starten, er bogføring, moms og andre administrative opgaver, hvor du relativt hurtigt vil få en fast kundeportefølje, som du er ansvarlig for. Når du er længere i uddannelsen, vil du i højere grad blive inddraget i skat og årsrapporter mv.

Vi forestiller os at du

  • har bestået STX, HHX eller HF (eller tilsvarende niveau).
  • er dygtig og brænder for at arbejde på et revisionskontor
  • er struktureret, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt
  • har lyst til en travl hverdag med masser af kundekontakt
  • er serviceminded og har gode samarbejdsevner

Vores kontor er kendetegnet ved en fri og uformel tone, hvor hver enkelt ansat har plads og mulighed for at præge sin egen karriere.

Herudover adskiller vores kontor sig fra de store revisionskontorer ved at være et sted med bedre plads til den enkelte, og hvor overarbejde til langt ud på aftenen ikke er en del af vores forventninger. Vi har respekt for, at vores medarbejdere har et liv med masser af positivt indhold ved siden af arbejdet på revisionskontoret.

Hvis denne stilling er noget for dig, så send en ansøgning til kontorleder Nanna Lind, nil@ohla.dk senest d. 1. juli 2023.

Hvem er vi?

Odsherreds Landboforening udarbejder årligt skatteregnskaber, årsrapporter, budgetter m.v. for over 500 landmænd og andre erhvervsdrivende. Vores kundekreds er meget bred og spænder over alt fra landbrug til håndværkere og entreprenører, forretninger og udlejningsvirksomheder. Vi lægger vægt på tæt personlig kontakt med vores kunder.

Vi rådgiver omkring skat, moms, drift, pension, belåning, løn og meget andet.

Vi er i øjeblikket 3 konsulenter og 9 assistenter på økonomikontoret.